21.05.2020 675

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) AŞ tarafından Merkez İmam Hatip Lisesi ek hizmet binası olarak kullanılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen okul binamız, tadilatı yapılarak 2016 yılında Valilik Makamının 24/08/2016 tarihli ve E.8295349 sayılı oluru ile  eğitim-öğretime başlamıştır. OkulumuzYenişehir Mahallesi Göktürkler Caddesi.No:22 Merkez/KARABÜK adresinde bulunmakta olup halen Eğitim  ve Öğretime devam etmektedir. Okulumuzun ismi UNESCO tarafından 2016 yılının Hoca Ahmet Yesevi yılı olarak kabul edilmesinden kaynaklanmıştır. Okulumuz daha öncesinde ise Kardemir tarafından lisan laboratuvarı olarak hizmet vermiştir.

Okulumuz bünyesinde 11 derslik , 1 Müdür Odası, 1 Müdür  Yrd.  Odası, 1 Rehberlik Odası, 1 Memur Odası, 1 Araç-Gereç Odası, 1 Çok Amaçlı Salon (Gösteri Salonu, Z Kütüphane, Bilişim Atölyesi, Mescid), 1 Arşiv Odası, 3 Büro , 1 Öğretmen Odası, Kantin  ve Tuvalet (8 Kabin) mevcuttur.