HOCA AHMET YESEVİ İMAM HATİP ORTAOKULU


Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 2019-2020 Eğitim -Öğretim Yılı LGS İl Birincisi. 2020-2021 Eğitim -Öğretim Yılı LGS Merkez İlçe Birincisi(İl 2.si).

Saatler: DERS BAŞLAMA 08:50 BİTİŞ 15:25
Isınma: DOĞAL GAZ.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE-ARAPÇA
Servis Bilgisi: OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SERVİS ARAÇLARI ÇALIŞMAKTADIR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: OKULUMUZ 4. SINIF YIL SONU BAŞARI PUANI İLE ÖĞRENCİ ALMAKTADIR. BİLSEM ÖĞRENCİLERİ İLE PROJE SINAVINDA İLK 200 E GİREN ÖĞRENCİLER OKULUMUZU TERCİH ETTİKLERİNDE KONTENJAN AYRILMAKTADIR.
Okulun Sınav Başarı Durumu: SINAV BAŞARISI %65 TİR.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: SINAVLI OKULLARA %65 DİĞER OKULLARA %100
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZUN YAKININDA BULUNAN KAPALI SPOR SALONU VE OYUN ALANLARINI OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ KULLANABİLMEKTEDİR.OKULUMUZ MANGALA MERKEZİ OLARAK 2017 YILI NİSAN AYINDA BÖLGESEL TURNUVALARA EV SAHİPLİĞİ YAPMIŞ OLUP HER YIL BÖLGESEL MANGALA TURNUVALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAKTIR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ.
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 ERDEM PROJESİ. KÜÇÜK MUCİTLER BİLİM YOLUNDA PROJESİ. SESSİZ OKUL PROJESİ GÖZETMENSİZ SINAV UYGULAMASI SIFIR ATIK PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS BAŞVURULARI HER YIL YAPILMAKTADIR. E TWİNNİNG ETİKETLİ ÖĞRETMENLERİMİZ VARDIR.
Kontenjan Bilgileri: OKULUMUZ 2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 5.SINIFA 2 SINIF VE 40 ÖĞRENCİ KONTENJANI İLE ÖĞRENCİ ALACAKTIR.
Diğer Hususlar: OKULUMUZDA YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DİL EĞİTİMİ VERİLMEKTEDİR(İNGİLİZCE).

Telefon - 03704131093

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karabukhocaahmetyeseviiho.meb.k12.tr

Adres - YENİŞEHİR MAH. GÖKTÜRKLER CAD. NO 5 MERKEZ / KARABÜK

Öğretmen :18
Öğrenci :155
Derslik :8
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM.NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ YENİŞEHİR MAHALLESİ GÖKTÜRKLER CADDESİ NO:5 ŞAPKA BÜFE KARŞISINDA BULUNMAKTADIR.

Adres - YENİŞEHİR MAH. GÖKTÜRKLER CAD. NO 5 MERKEZ / KARABÜK

Ulaşım OKULUMUZA YÜRÜYEREK ULAŞALABİLİNECEĞİ GİBİ.HER 30 DAKİKADA BİR GEÇEN DOLMUŞ YA DA BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE ULAŞABİLİRSİNİZ.KENDİ ÖZEL ARABANIZLA YA DA TİCARİ TAKSİLERLE ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İL MERKEZİNDE OLUP YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.