OKULUMUZU KAZAKİSTAN AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKANI PROF.DR. MUSA YILDIZ ZİYARET ETTİ.

04.10.2016 865

OKULUMUZU KAZAKİSTAN AHMET YESEVİ ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYETİ BAŞKANI PROF. DR. MUSA YILDIZ ZİYARET ETTİ.Değerli konuğumuzu Karabük İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Ali KÖSE,Şube Müdürlerimiz Nevzat AKBAŞ ve Muhammet Nuri ATASEVEN ile birlikte Okul Aile Birliği Başkan ve üyelerimiz ve tüm öğrencilerimiz ile beraber sevinçle karşıladık.Okulumuzu gezen Adaş ve Kardeş Üniversitenin Mütevelli heyeti Başkanı Sayın Prof.Dr.  Musa YILDIZ hocamız sınıflardaki öğrencilerimizi ziyaret ederek Hoca Ahmet Yesevi  hakkında ve okulları hakkında bilgiler verdiler.Ahmet Yesevi Üniversitesi resmi sitesi olan http://www.ayu.edu.tr/ adresinden üniversite hakkında bilgi sahibi olunabilineğini  söyleyen Prof.Dr.  Musa YILDIZ hocamız, okulumuza bu günün anısına Ahmet Yesevi kitaplığı hediye ettiler.Okulumuza gerçekleştirdikleri nazik ziyaretlerini İlimizde Ahmet Yesevi konferansı verdirme sözü ile bitirdiler.2016 Yılının Hoca Ahmet Yesevi yılı olmasına vesile olan Sayın Prof.Dr Musa YILDIZ Hocamıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.