Okulumuzda 1. Dönem KTS Etkinliklerinin Değerlendirmesi Yapıldı.

Okulumuzda 1. Dönem KTS Etkinliklerinin Değerlendirmesi Yapıldı.Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün 2023 Vizyon Belgesi bağlamında, eğitim öğretim yılı birinci dönem sonunda, gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirdik. Okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler ile istişareler yaparak "Vizyon Belgesi İzleme Raporu" hazladık.. Bu raporlar, kurumsal hafızaya katkı sağlaması amacıyla okul arşivinde muhafaza edilmektedir.

25.12.2018 216

28-12-201828-12-201825-12-2018