Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapılacaktır.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun 19/09/2022 tarihli kararı gereği    2022 – 2023  Eğitim – Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 05.10.2022 Çarşamba günü saat 12:00'da Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplantı yapılacaktır.

20.09.2022 201

HOCA AHMET YESEVİ İMAM HATİP ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİNE

KARABÜK

Tüm okul öğrenci velileri ve öğretmenlerimizin katılımı önemle rica ederim.

İbrahim SEZER

Toplantı Gündemi:

1.Açılış ve yoklama.

2.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.

3.Genel Kurul Divan Kurulunun oluşturulması.

4. Kurul Yazmanlarının belirlenmesi.

5.Geçmiş Yönetim Kurulunun faaliyetlerinin ve mali durum raporunun okunması.

6.Denetleme Kurulu raporunun okunması.

7.Yönetim Kurulu faaliyetlerinin ibra edilmesi.

8.Yönetim Kurulu Üyelerinin  Seçimi.

9.Denetleme Kurulu Üyelerinin seçilmesi.

10.Dilek ve temenniler.

11.Kapanış.