ERDEM PROJESİ

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, Anadolu imam hatip lisesi ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuruları sonuçlandı.

Destek programına başvuru yapan 1.108 proje arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda, mevcut bütçe imkânları çerçevesinde 137 proje hibe desteği almaya hak kazandı.

Türkiye Genelinde hibe desteği kazanan 137 projeden birisi de "Teknolojiyi Tüketen ve Bağımlı Nesilden, Üreten Bilinçli Ve Erdemli Nesillere" projesi ile okulumuz oldu. Okulumuzun projesi için 23.000,00 TL hibe desteği verilecek.

Projenin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz.

28.06.2021 514

28-06-202128-06-2021