AFRİNDEKİ ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK İÇİN İL JANDARMA KOMUTANLIĞINI ZİYARET ETTİK.

10.03.2018 1310

Karabük İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ettik.

Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Karabük İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, hazırladıkları "teşekkür" belgelerini ve harçlıklarından arttırarak Mehmetçik Vakfına yaptıkları bağışların dekontlarını Karabük İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Şener Şen'e teslim ettik.

Öğrencilerimize anlamlı hareketlerinden dolayı teşekkür eden Albay Şener, öğrencilere Jandarma Komutanlığını gezdirerek Jandarma çocuk dergisi hediye etti.Afrinde zeytin dalı harekatına küçücükte olsa katkı sağlamak ve moral vermek amacı ile yaptığımız ziyaret çok yararlı bir şekilde sona erdi.Bizleri en güzel şekilde ağırlayan başta Karabük İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Şener Şen'e ve 10-03-201810-03-2018  İl Jandarma 10-03-2018personeline teşekkür ediyoruz.